меню
Поръчки на видеодомофони!
Видеодомофон система се монтира при условие, че инсталацията го позволява. Тези видеодомофони са с модерен дизайн и високо качество на аудио и видео сигнала. Те са разработени в цветни модификации или чернобели модификации, съобразно изискванията и желанията на потребителя. Имат широк набор функционални възможности и внасят изключетелна сигурност и надеждност в дома.
Доставка на диафони...
Диафони подходящи за монтаж(монтиране), както на стена, така и върху поставка(маса). Използват се в случай, че потребителят не желае да използва слушалка(домофони или видеодомофони) при приемане на повикване. Възможност за регулиране силата на звука и чувствителността на микрофона.
Монтаж на единични домофони...
...или апартаментни домофони. Домофонният апарат(домофон) е изработен от пластмаса. Стилен е и е максимално опростен за лесна употреба. Съдържа бутон, с който се отваря наличната електрическа брава на входната врата. Всеки домофон се монтира на стената на мястото на стария домофонен апарат. Ако жиците са скрити в стената ще ги намерим или ще се пуснат нови отразклонителната кутия за домофони.
Контрол на достъп(чипове)...
Можем да монтираме четец на чипове, карти или тагове(ключодържатели). Благодарение на тази система за контрол на достъп клиентът може да отвори входната врата без голямо усилие. Всичко което трябва да направи е да доближи неговият чип до входния четец на карти. Някои го наричат четец на карти или четец на тагове, но целта е една и съща да бъде задействан някакъв електрически насрещник отвън на входа, а не да се използва апартаментен домофон.
Стълбищно осветление...
Ремонтираме стълбищно осветление, подменяме автомати за стълбищно осветление, подменяме ключове(лихт бутони) за стълбищно осветление. Отстраняването на повреда в стълбищно осветление включва проверка на вашия стълбищен автомат, проверка на всички стълбищни бутони за осветление(ключове или лихт бутони) и проверка на разклонителните кутиите на входното стълбищно осветление. В случай на нужда ще се подмени вашето реле за стълбищно осветление, ще се сменят всички счупени лихт бутони(ключове за стълбищно осветление) или ще се пресвърже цялата инсталация на стълбищно осветление.
Монтаж на ел.брави...
...или така наречените електрически насрещници. При инсталацията ще се наложи да се изреже 'легло' с флекс и да се захрани новата електрическа брава. Кабелът е добре да бъде скрит защото понякога се къса нарочно или по непредпазливост. Има много видове електрически брави за това е по-добре да се огледа и да се види размерът на дограмата в която ще бъде монтирана.
Ремонт на звънци...
...или звънчеви инсталации. Ремонтът на звънците се състои в намиране на късо в разклонителните кутии за звънци и домофони, преглеждане на външните бутони за звънци или на всички етажни звънци на блока.
Звънчеви табла(звънци, бутони)...
Входният панел(домофонно табло и звънци), който монтираме е изграден на модулен принцип. Състои се от разговорен модул и един или няколко бутонни модула(звънци) и рамка. Материалът, от който е направен, е алуминий. Дизайнът е модерен, заоблен. Бутоните са от неръждаема стомана. Големината на прозорчето позволява надписа да съдържа номер на апартамент и фамилия. Прозорчетата са осветени. Входното домофон табло се монтира на мястото на старите звънци. Има възможност и да бъде преместено, при нужда.
Автомат за затваряне на входна врата...
Монтираме нови автомати за затваряне на входни врати на блокове. Ремонтираме или настройваме механизми за затваряне на входни врати на кооперации. Понякога може да не се налага подмяна на съществуващия автомат за врата. В такива случаи можем да го настроим или монтираме на по-добро място.
Ремонт на входни врати...
Много често вратите на жилищните кооперации се развалят от неправилно 'отношение' на живущите. След ремонт на входна врата на кооперация първото нещо е да се пази от съкооператорите и да се поддържа редовно. Ремонтът на една входна врата може да бъде 'прогонване' ако е дървена, смазване и т.н.
Монтираме механични брави, патронници и др.
Подменяме обикновенни брави, секретни брави, патронници и ключове за тях, шилдове с топка от едната страна.

Това което правим, го правим професионално!