меню

Монтаж на електрически брави и насрещници

Електрически насрещник - полски!
Електрическа брава - полска.
 Ако искате да подмените старата врата на входа и желаете да си гарантирате сигурност и спокойствие, подходящ вариант за вас е монтажът на електрически брави за входни врати. Електрическият насрещник е заключващ елемент, който се използва основно за контрол на достъпа, заключване на общи врати на входове, вътрешни офисни и хотелски врати.
 Електрическите брави са предпочитани, защото осигуряват удобство и сигурност и за разлика от обикновените брави, не се изисква използването на ключ. Има домофонни системи, при които се издава и звуков сигнал, при отваряне на ел. бравата. Предимствата й, по отношение на сигурността, пред електромагнитна брава тип „Болт“ са, че при евентуално заметресение хората от входа просто натискат дръжката на вратата и излизат, а не търсят бутони.
Електромагнитен болт!
Електромагнитен дропболт.
За сравнение, ел брава тип „Болт“(позната още като „електромагнитен дропболт“) работи на този принцип – за излизане е нужно да се натисне бутон. В случай на земетресение, вероятността на шиша на болта да заяде в касата на вратата е много голяма.
 Често избирано от клиентите е и монтирането на електрическа брава с дистанционно. Този вариант е предпочитан за зъболекарски кабинети и офиси. Удобството се крие в натискането на дистанционното, независимо от местоположението Ви, вместо натискане на бутона на домофона, монтиран до вратата.
Как да поръчате оглед:
 Обадете се на тел. 0885582255 и наш обучен специалист ще ви посети на място и ще ви консултира.
 Първата стъпка е да се направи оглед на дограмата, за да се определи какъв модел ел насрещник е подходящ – ще получите подробна информация за моделите, които се предлагат на българския пазар. Огледът включва и установяването на нужда от допълнително окабеляване, както и възможност да изберете вида на ел.насрещник – ляво или дясно разположение. Ще получите и оферта за общата стойност(работа и материали).
Защо да изберете нас:
 Ние се специализираме в монтаж на домофонни системи и електрически брави от повече от 10 години и гарантираме качество на монтажните услуги. Дългогодишното ни партньорство с утвърдените в бранша фирми ни дава увереността, че ви предлагаме професионални услуги на добра цена.

Това което правим, го правим професионално!